Ο Mark Zuckerberg μιλάει Κινέζικα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mark Zuckerberg μιλάει Κινέζικα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επίσκεψη που έκανε ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σε πανεπιστήμιο της Κίνας, αποφάσισε να κάνει την ομιλία του αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις των φοιτητών στα … κινέζικα.

Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες στην Κίνα δεν έχουν πρόσβαση στο Facebook, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα μιας και τον έχουν ως πρότυπο οι νέοι επιχειρηματίες που ασχολούνται με εταιρίες τεχνολογίας.

Ο Μαρκ Ζούκερμπερκ μαθαίνει τα τελευταία 4 χρόνια κινέζικα για να μπορεί να μιλάει με τους συγγενείς της γυναίκας του, και με αφορμή αυτό αποφάσισε να μιλήσει αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις των φοιτητών του πανεπιστήμιου με το αποτέλεσμα να είναι αρκετά καλό προκαλώντας γενικότερα θετικές εντυπώσεις…

Τέλος ο ίδιος δήλωσε ότι το Facebook κάνει προσπάθειες για να βοηθήσει πολλές κινέζικες εταιρείες να αποκτήσουν πελάτες στο εξωτερικό ενώ ακόμα γίνονται συζητήσεις για να μπορέσει o υπόλοιπος κόσμος να συνδεθεί με την Κίνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC