Ο Steve Wozniak μιλάει για το iPhone 5

Ο Steve Wozniak μιλάει για το iPhone 5
 
Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του iPhone 5, o Steve Wozniak, σε συνέντευξη του στην Σαγκάη παραδέχτηκε πως η κάμερα του iPhone 4S ήταν υποδεέστερη του Galaxy S3, δήλωσε ευχαριστημένος από τις εκτιμήσεις πωλήσεων του iPhone 5 και τάθηκε κατά των δικαστικών διαμαχών της εταιρείας.

Ξεκινώντας σε ερώτηση για την ποιότητα φωτογραφιών του νέου smartphone, απάντησε πως «πάντα ενθουσιάζομαι για κάθε νέο προϊόν iPhone γιατί αποτελούν πάντα καλές εξελίξεις. Η καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών όμως θα σημαίνει πολλά, γιατί όταν δείχνω σε ανθρώπους φωτογραφίες τραβηγμένες από το iPhone 4 μου και από το Galaxy S3 μου, πάντα λένε πως αυτές του Galaxy S3 είναι καλύτερες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πωλήσεις που αναμένεται να πραγματοποιήσει το iPhone 5, οι οποίες μπορεί να αγγίξουν τα 58 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του χρόνου. «Νομίζω πως είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα προϊόν ο ίδιος προτού το κρίνω και το συγκρίνω με άλλα. Θέλω να το έχω ο ίδιος και να κρίνω τα θετικά του και τα αρνητικά του».

Αναφερόμενος ακόμα στις μάχες μεταξύ των εταιρειών για πατέντες λογισμικού, ο Wozniak είπε πως τις σιχαίνεται. «Δεν συμφωνώ με αυτές, είναι πολύ μικρά πράγματα που δεν θα τα χαρακτήριζα καινοτόμα» δήλωσε, για να συμπληρώσει πως «μακάρι όλοι να συμφωνούσαμε να ανταλλάξουμε πατέντες και ο καθένας να υλοποιήσει την καλύτερη μορφή τους για την χρήση τους στην καθημερινή τεχνολογία».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC