Ό,τι χρειάζεστε για το μπάνιο με ένα κλικ!

Ό,τι χρειάζεστε για το μπάνιο με ένα κλικ!
 
Η εταιρική ιστοσελίδα της Ideal Standard, www.idealstandard.gr ανανεώθηκε πλήρως, προσφέροντας νέες προηγμένες λειτουργίες και εφαρμογές οι οποίες θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο καταναλωτές και επαγγελματίες της αγοράς.

Βασισμένη στα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα της εταιρείας, η ανασχεδιασμένη ιστο-σελίδα προσφέρει εύκολη πλοήγηση σε όλες τις προϊοντικές πληροφορίες, δομημένες ανά είδος προϊόντος αλλά και ανά συλλογή, στην παρουσίαση νέων μοντέλων και καινοτόμων λειτουργιών κυρίως σε σχέση με την εξοικονόμηση νερού & ενέργειας, την εύκολη τοποθέτηση και την συντήρηση προϊόντων. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο Service και την Τεχνική Υποστήριξη, με πρόσβαση στις απαιτούμενες τεχνικές πληροφορίες και προδιαγραφές, στα ηλεκτρονικά προϊοντικά φυλλάδια, καθώς και στις οδηγίες εγκατάστασης των προϊόντων.

Στα πλεονεκτήματα του νέου site, συγκαταλέγεται και η διάθεση σχεδίων AutoCAD, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές, ώστε να δώσουν σε τρισδιάστατη απεικόνιση, το χώρο του μπάνιου.

Το νέο site θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται, αναμένοντας να ολοκληρωθεί στις αρχές του έτους, με ένα ακόμη προηγμένο σχεδιαστικό εργαλείο, το «Bathroom Planner».

Ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει μόνος του, εύκολα και γρήγορα στην οθόνη του υπολογιστή του, απεριόριστες τρισδιάστατες ρεαλιστικές απεικονίσεις του μπάνιου του, ανάλογα με τα προϊόντα που θα έχει επιλέξει.

Ideal Standard Showroom:
Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_968.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC