Ο Tim Cook επιτίθεται στην τεχνολογία OLED

Ο Tim Cook επιτίθεται στην τεχνολογία OLED
Στο χθεσινό συνέδριο της Goldman Sachs, παρευρέθηκε ο CEO της Apple, Tim Cook, και μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Αναφερόμενος στην τεχνολογία OLED, δε δίστασε να τη χαρακτηρίσει «τραγική», εστιάζοντας κυρίως στην απόδοση των χρωμάτων. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως «αν ποτέ δοκιμάσεις να αγοράσεις κάτι ηλεκτρονικά και θέλεις να δεις τι χρώμα είναι, καλύτερα να μην εμπιστευτείς αυτό που βλέπεις σε μία οθόνη OLED».

Φυσικά, στο ζήτημα των οθονών, υποστήριξε τις οθόνες Retina, που χρησιμοποιούν οι νέες Apple συσκευές, υποστηρίζοντας πως τα χρώματα σε αυτές τις οθόνες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, ενώ και η φωτεινότητά τους είναι έως και δύο φορές μεγαλύτερη από ότι σε μία OLED.

Αντιθέτως, σε ερώτηση για το αν η Apple σκέφτεται να ακολουθήσει τη νέα μόδα των «phablets» ααπάντησε διπλωματικά, μη θέλοντας να αποκαλύψει τα σχέδια του για το μέλλον, λέγοντας πως «οι ανταγωνιστικές εταιρίες, επικεντρώνονται στο μέγεθος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ αδυνατούν να προσφέρουν στον χρήστη μία εκπληκτική εμπειρία χρήσης».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC