Οι 3 εφαρμογές της εβδομάδας που ξεχωρίσαμε

Οι 3 εφαρμογές της εβδομάδας που ξεχωρίσαμε

appsΕντελώς δωρεάν για τις πλατφόρμες iOS και Android

Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδες έγινε γνωστό πως το iTunes App Store της Apple κατάφερε να ξεπεράσει τις 850.000 εφαρμογές. Φυσικά σε ανοδική πορεία βρίσκεται και το αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google.Το σημαντικό όμως είναι μέσα από αυτή τη μεγάλη ποικιλία να βρει κανείς ορισμένες εφαρμογές που πραγματικά θα βοηθήσουν έστω και λίγο στη βελτίωση της καθημερινότητας του. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τρεις νέες εφαρμογές που ξεχωρίσαμε για αυτή την εβδομάδα.

Rewarder (νέα εφαρμογή για το iOS)


Αν θεωρείτε πως γνωρίζετε περισσότερα πράγματα σε ένα συγκεκριμένο τομέα, από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ή αν αναζητείτε κάποιον να σας “δανείσει” τις γνώσεις του με ένα μικρό αντίτιμο, το Rewarder είναι αυτό που ψάχνετε. Είναι μία υπηρεσία που συνδέει τα άτομο με συγκεκριμένες ανάγκες σε αυτά που μπορούν να ανταποκριθούν και να δώσουν λύσεις σε αυτές τις ανάγκες.

Nutrino (νέα εφαρμογή για το iOS)


Πάντα θέλατε τον προσωπικό σας διατροφολόγο; Πλέον μπορείτε να τον έχετε στην τσέπη μας με τοNutrino. Έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να παρέχει συμβουλές και πληροφορίες για το φαγητό, που υπόσχονται να βοηθήσουν στην βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Μπορείτε να θέσετε στόχους και να ορίσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, με την εφαρμογή άμεσα να σας προσφέρει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ειδικά για τις ανάγκες σας.

GoComics (νέα εφαρμογή για Android)


Η εφαρμογή GoComics διαθέτει μία τεράστια βάση δεδομένων με κλασσικά κόμικς, ενώ δέχεται αναβαθμίσεις σε καθημερινό επίπεδο, με νέο περιεχόμενο που σίγουρα θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια και θα γεμίσει με χαρά τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας και να τα μοιράζεστε με φίλους είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC