Οι κινηματογραφικές προτιμήσεις των «πειρατών» του διαδικτύου

Οι κινηματογραφικές προτιμήσεις των «πειρατών» του διαδικτύου

tainiesΟι 10 ταινίες με τα περισσότερα «donwloads» για την περασμένη εβδομάδα

Ενδεικτικό για την εμπορική επιτυχία μιας ταινίας είναι τα εισιτήρια που «έκοψε» τις αίθουσες και η σχετική κατάταξη που λαμβάνει στις λίστες του «box office».Ωστόσο, μια ένδειξη για τη δημοφιλία μιας ταινίας αποτελεί σήμερα και ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου που επιλέγουν, παράνομα, να την κατεβάσουν.

Το τεχνολογικό site TorrentFreak, δημοσιεύει κάθε εβδομάδα λίστα με τις ταινίες που σημείωσαν τα περισσότερα «donwloads», δίνοντας έτσι μια εικόνα για τις προτιμήσεις των «πειρατών».

Στην πρώτη θέση για την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται το «Jack Reacher» με τον Tom Cruise στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το «The Last Stand» που περιγράφει την ιστορία ενός εμπόρου ναρκωτικών που δραπετεύει από το δικαστήριο προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα για το Μεξικό, ενώ βρίσκει εμπόδιο έναν σερίφη και το άπειρο, σε τέτοιες καταστάσεις, προσωπικό του.

Ο Robert Downing Jr. κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση, με το νέο «Iron Man 3» να έχει προσελκύσει το κοινό, όπως και τα πρώτα δύο μέρη με τις περιπέτειες του «ατσάλινου» ήρωα. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στη λίστα.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα «21 and Over», «The Host», «Movie 43», «Gangster Squad», «Mama», «A Haunted House» και το «G.I.Joe: Retaliation».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC