Οι Anonymous πήραν πίσω τη σελίδα τους στο Facebook

Οι Anonymous πήραν πίσω τη σελίδα τους στο Facebook
 
Μετά από σχεδόν δύο μήνες, οι Έλληνες Anonymous, με τη βοήθεια των υποστηρικτών τους κατάφεραν να αποκτήσουν πάλι τον έλεγχο της αρχικής τους σελίδας στο Facebook, η οποία είχε πάνω από 30.000 μέλη και είχε κατασχεθεί από τις 16 Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρατηρείται συχνά, όταν χρήστες χάνουν τον έλεγχο της σελίδας που έχουν δημιουργήσει στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτυωσης από άτομα που αποκτούν πρόσβαση ως admins χωρίς να τους έχει δοθεί εξουσιοδότηση από τους δημιουργούς και εν συνεχεία αλλάζουν τους κωδικούς βάζοντας «φραγή» στους αρχικούς διαχειριστές.

Η εξήγηση που δίνουν οι Anonymous για το περιστατικό αυτό είναι ότι η σελίδα «είχε κατασχεθεί από κάποιους, οι οποίοι προσπαθούσαν να λύσουν τις προσωπικές τους βεντέτες μέσω των Anonymous».

Η αρχική σελίδα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.facebook.com/AnonOpGreece, ενώ οι Anonymous είχαν μεταφερθεί προσωρινά σε μια άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση, η οποία, όπως αναφέρουν, θα είναι ενεργή μέχρι αύριο και θα διατηρήσουν τα στοιχεία της, καθώς θα λειτουργεί ως «back up».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_108.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC