Εφαρμογές αποκλειστικά για το Facebook στο App Center

Εφαρμογές αποκλειστικά για το Facebook στο App Center
 

Φαίνεται ότι το Facebook ζήλεψε τις Apple και Google και αποφάσισε να δημιουργήσει και αυτό ένα δικό του κατάστημα εφαρμογών. Παράλληλα λοιπόν με τα App Store και Google Play σε λίγο θα έχουμε και το Facebook App Center.

Ο τρόπος λειτουργίας του θα είναι αντίστοιχος με τις άλλες δύο υπηρεσίες και όπως μαθαίνουμε στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί όσο γίνεται περισσότερο στο χώρο του mobile.

Σύμφωνα με το Facebook, βασικό κριτήριο για το πόσο και πώς θα προβάλλεται κάθε εφαρμογή θα είναι η ποιότητα της. Όσες πληρούν μια σειρά από κριτήρια και τις αξιολογούν θετικά οι χρήστες, θα απολαμβάνουν μεγαλύτερης προβολής ενώ αντιθέτως όσες δεν λαμβάνουν καλές κριτικές θα εμφανίζονται πολύ λιγότερο ή και καθόλου.

Το πότε θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Facebook App Center είναι ακόμη άγνωστο. Παρόλα αυτά οι developers μπορούν να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους για έλεγχο μέχρι και τις 18 Μαΐου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC