Οι Έλληνες Anonymous στοχοποιούν παιδόφιλους

Οι Έλληνες Anonymous στοχοποιούν παιδόφιλους
 
Με μήνυμα των Ελλήνων Anonymous στο #OpGreece που δημοσίευσε το SecNews, οι χακτιβιστές ανακοίνωσαν πως η νέα τους επιχείρηση στοχεύει παιδόφιλους και παιδεραστές, στοιχεία των οποίων συλλέγουν μέσω του διαδικτύου τα τελευταία δυο χρόνια.

Στο μήνυμα τους αναφέρουν πως διατηρούν «μηδενική ανοχή στην παιδική πορνογραφία, την παιδοφιλία και την σωματεμπορία παιδιών, στην σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων» και σε όσους κατέχουν υλικό που σχετίζεται με τα παραπάνω.

Παράλληλα ενημερώνουν το κοινό πως μπορούν να εντοπίζουν μόνοι τους άτομα, προφίλ, λογαριασμούς και γενικότερα τις «κινήσεις οποιουδήποτε έχει ανάμειξη ή προωθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.» Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά τον εντοπισμό ενός άντρα ηλικίας 40 ετών ο οποίος διατηρεί επαφές «αμφιβόλου ηθικής με ανήλικα άτομα -κυρίως γένους θηλύκου, 12-15 ετών». Το υπόλοιπο μήνυμα, το οποίο δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα, σύμφωνα με το SecNews περιέχει προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις καθώς και διαλόγους οι οποίοι χρήζουν έρευνας από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές.

Οι χακτιβιστές μάλιστα τονίζουν πως «στόχος τους δεν είναι να υποκαταστήσουν τις αρχές, αλλά να ενημερώσουν και να πλήξουν όσους διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.» Τους δίνουν ακόμα χρονικό περιθώριο 7 ημέρες, προφανώς για να παραδοθούν και να ομολογήσουν τις πράξεις τους, προτού δημοσιεύσουν το σύνολο των πληροφοριών που έχουν συλλέξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

Το SecNews αναφέρει ακόμα πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη εντοπίσει τα άτομα που στοχοποιούν οι Anonymous και ήδη βρίσκεται στην φάση της προανακριτικής διαδικασίας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_913.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC