Οι πρώτες φωτογραφίες από το iPhone 6s της Apple

Οι πρώτες φωτογραφίες από το iPhone 6s της Apple

Μια πρώτη ματιά στην επόμενη ναυαρχίδα της Apple, του iPhone 6, δίνει η γαλλική ιστοσελίδα Nowhereelse, η οποία υποστηρίζει πως μας παρουσιάζει την πρόσοψη τους πολυαναμενόμενου μοντέλου.

Οπως ήταν αναμενόμενο η σειρά «s» δεν έχει διαφοροποίησεις από την προκάτοχό της, με καμία εξωτερική διαφορά να είναι εμφανής. Φυσικά, υπάρχουν μικρές σχεδιαστικές βελτιώσεις και αλλαγές που θα ενισχύσουν την αντοχή του τηλεφώνου.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα Nowhereelse, η πηγή της δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν η πρόσοψη περιλαμβάνεται κρύσταλλο από ζαφείρι ή ίχνη της υποστήριξης Force Touch.

To iPhone 6s και iPhone 6s Plus αναμένονται με οθόνες 4,7 ιντσών ανάλυσης 750×1334 pixels και 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, αντίστοιχα. Γέγονος πάντως είναι πως υπάρχουν φήμες για αλλαγές στον επεξεργαστή Apple A9, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12 Megapixel με 4K video recording.

Η μαζική παραγωγή του iPhone 6s και του iPhone 6s Plus φημολογείται ότι θα ξεκινήσει από αυτό το μήνα.

iphone6s.jpg

iphone6s1.jpg

iphone6s2.jpg

iphone6s2a.jpg

iphone6s3.jpg

iphone6s4.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC