Οι χάρτες της Google κάνουν ταξίδι στο χρόνο: Δείτε το παρελθόν των αγαπημένων σας περιοχών

Οι χάρτες της Google κάνουν ταξίδι στο χρόνο: Δείτε το παρελθόν των αγαπημένων σας περιοχών

Τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στο χρόνο παρέχει η Google μέσω της υπηρεσίας Street View. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στα διάφορα σημεία του πλανήτη σε χρόνο παρελθοντικό.

Τρία χρόνια πριν, ένας σεισμός μεγέθους 9,0 Ρίχτερ στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας μετακίνησε ολόκληρο το νησί, ενώ το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα τεράστιες ζημιές στις επιχειρήσεις και τις υποδομές της χώρας.

Στον απόηχο της καταστροφής, η Google αποφάσισε να κρατήσει τις εικόνες που είχε τραβήξει πριν από την καταστροφή , συμπεριλαμβανομένων των αρχικών Street View εγγραφών.

Ετσι δημιούργησε το Memories όπου οι θεατές μπορούν να δουν ορισμένες περιοχές πριν και μετά την καταστροφή.

Από τότε κάθε φορά που η Google ενημερώνει τα παλιά δεδομένα στους χάρτες όλου του κόσμου, κρατάει και τα παλιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τα δουν και να κάνουν τη σύγκριση.

seasonalchange_norway mexico_overpass interstate90_utah cherryblossoms_kyoto_japan

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC