Όλα τα gadgets στο μπάνιο σας

Όλα τα gadgets στο μπάνιο σας
 

Αν και ένα ζεστό ή δροσερό (ανάλογα με την εποχή) μπάνιο είναι από μόνο του μία απόλαυση, γιατί να μην το συνδυάσει κανείς με την παρακολούθηση βίντεο, ή ευχάριστη μουσική; Αν πράγματι σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, υπάρχει το «le terme» το οποίο είναι μια κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με γυάλινο panel αφής, με το οποίο ο χρήστης αλληλεπιδρά σαν μια κανονική touchscreen!

Το πολυτελές «δωμάτιο» της απόλαυσης ενσωματώνει υπηρεσίες smart media στην ντουζιέρα, μέσω του γυάλινου panel που συγχρονίζεται με smartphones ή tablets. Ό,τι θα έκανε κάποιος λοιπόν μπροστά στον υπολογιστή του τώρα μπορεί να το κάνει την ώρα που απολαμβάνεις το μπάνιο του!

Το «le terme» είναι μια δημιουργία του designer Fei Chung Billy Ho και συμμετέχει στον διαγωνισμό Reece Bathroom Innovations Awards 2012. Πιθανότατα μάλιστα να δει το φως της παραγωγής, αν κρίνουμε από τη θερμή υποδοχή του έργου.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1013.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_116.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_126.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_134.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC