Όλοι… πιο οικονομικά

Όλοι… πιο οικονομικά
 
Το WIND F2G προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και συγκεκριμένα 100’ προς WIND, Vodafone και Cosmote αλλά και όλα τα σταθερά στην Ελλάδα με ανανέωση μόνο από 10 ευρώ ενώ το ποσό παραμένει εξολοκλήρου στην κάρτα ώστε ο συνδρομητής να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί και να ενεργοποιήσει τα αγαπημένα του πακέτα είτε καλώντας το 1265 είτε μέσω του MYF2G λογαριασμού του στο www.F2G.gr για να κερδίσει ακόμα περισσότερα Online δώρα!

Η νέα αυτή πρόταση περιγράφεται μέσω της νέας διαφήμισης που βρίσκεται ήδη στον «αέρα» και αποτελεί συνέχεια της πολυσυζητημένης υπόθεσης ληστείας που γνωρίσαμε όλοι πριν δύο μήνες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_101.jpeg?w=1110

Η δίκη της αγαπημένης, αλλά όχι τόσο οργανωμένης συμμορίας, έχει αρχίσει και τα αίματα στην δικαστική αίθουσα δείχνουν αναμμένα. Το κοινό αλλά και η οικογένεια του συμπαθή ληστή δείχνουν με κάθε τρόπο την αντίθεση τους στους ισχυρισμούς της πολιτικής αγωγής και η αίθουσα ξαφνικά μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Ο έμπειρος και καταξιωμένος δικαστής της υπόθεσης προσπαθεί να επιβάλλει άμεσα την τάξη στην αίθουσα αλλά άθελα του και χωρίς φυσικά να γνωρίζει πέφτει στην γνωστή πια σε όλους μας παγίδα. Ζητά την άμεση εκκένωση της αίθουσας και προστάζει να βγουν όλοι έξω… τι πραγματικά όμως εννοεί; Έτσι λοιπόν ο «αδέκαστος» δικηγόρος της συμμορίας αρπάζει την ευκαιρία να δημιουργήσει εντυπώσεις αλλά και ο ίδιος ο ληστής προσπαθεί – αλλά μάταια – να αποδράσει.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1110.jpeg?w=1110

Το βασικό μήνυμα της νέας αυτής ταινίας δεν είναι άλλο από το ότι η καρτοκινητή F2G της WIND προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και μάλιστα τώρα και με κάθε κάρτα ανανέωσης από 10€. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε πως και με ανανέωση χρόνου ομιλίας 20€, οι κάτοχοι WIND F2G μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν 200’ ομιλία προς όλα τα δίκτυα.

Τη συνέχεια της ληστείας δεν θα μπορούσε να υπογράφει άλλος από τον σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη σε παραγωγή της εταιρείας Filmiki, σε πρωτότυπο σενάριο της «TheNewtonsLaboratory».

Περισσότερες πληροφορίες για το WIND F2G είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.F2G.gr. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποκτήσουν το WIND F2G με μία απλή επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND ή στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, ή μέσω του site www.F2G.gr όπου μπορούν να ζητήσουν να τους σταλεί ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι τους. Για να απολαμβάνουν οι συνδρομητές το bonus προς όλα τα δίκτυα σε κάθε ανανέωση από 10 ευρώ, αρκεί μία και μόνη εγγραφή με δωρεάν κλήση στο 1300 ή μέσω του www.F2G.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC