Έρχεται το smartphone της Amazon

Έρχεται το smartphone της Amazon
 

Αν και η αγορά των smartphones έχει ήδη αρκετούς παίκτες αυτό δεν φαίνεται να αποθαρρύνει την Amazon. Άλλωστε έχει ήδη αρκετή εμπειρία στις φορητές συσκευές από τα tablets που κατασκευάζει.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία σκοπεύει να χτίσει πάνω στις πωλήσεις του Kindle και να επενδύσει περαιτέρω στον τομέα των φορητών συσκευών. Να έρθει αντιμέτωπη δηλαδή με κολοσσούς όπως η Apple και η Samsung.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν η Amazon έχει ήδη αρχίσει την την παραγωγή των εσωτερικών τμημάτων ενός Amazon phone στα εργοστάσια της στην Κίνα. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί η σχετική φημολογία, το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2012 και η τιμή του δεν θα ξεπερνά τα 170 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC