Ολόκληρα χρόνια χρειάζεται η ανάλυση των βίντεο από drones

Ολόκληρα χρόνια χρειάζεται η ανάλυση των βίντεο από drones
 

Μπορεί η χρήση drones από τον αμερικανικό πεντάγωνο να έχει λύσει τα χέρια των στρατιωτικών σε ό,τι αφορά απώλειες προσωπικού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και αυτά τα προβλήματα τους.

Όπως αναφέρουν υπεύθυνοι για τη χρήση τους, τα drones λειτουργούν πολύ καλά. Υπερβολικά καλά θα έλεγε κανείς καθώς τα βίντεο που καταγράφονται απ’ αυτά είναι τόσα πολλά που είναι αδύνατο να αναλυθούν.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το σχόλιο ενός από αυτούς σύμφωνα με το οποίο χρειάζονται περίπου 2.000 αναλυτές προκειμένου να εξεταστούν πλήρως τα βίντεο που έχει τραβήξει μόνο ένα από τα Predator drone.

Βέβαια οι υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Χρησιμοποιούν εξελιγμένο λογισμικό αλλά και πολλά άλλα μέσα προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη διαχείριση όλου αυτού του όγκου δεδομένων.

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι μάλλον οι αγορές των εξελιγμένων αυτών συσκευών έγιναν χωρίς προηγουμένως να εξεταστούν όλα τα θέματα που θα προέκυπταν από τη χρήση τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC