Όσοι ταξιδεύουν με την Virgin America πλέον θα βλέπουν το video με τις οδηγίες ασφαλείας!

Όσοι ταξιδεύουν με την Virgin America πλέον θα βλέπουν το video με τις οδηγίες ασφαλείας!

Το ταξίδι με την Virgin America έγινε λίγο πιο ευχάριστο και πιο ασφαλές από ποτέ. Το νέο video με της οδηγίες ασφαλείας για την διάρκεια της πτήσης έχει ήδη εντυπωσιάσει ακόμα και αυτούς που δεν ταξιδεύουν.

Η VIRGIN AMERICA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ VXSAFETYDANCE, ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Κάθε πτήση έχει το βαρετό video  για την ανακοίνωση των οδηγιών ασφαλείας, το κλείσιμο το κινητών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών και φυσικά τις ενδείξεις για τις εξόδους κινδύνου και τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση απώλειας της πίεσης στην καμπίνα του αεροπλάνου. Σχεδόν κανείς δεν προσέχει τι λέγεται, ακόμα και αυτοί που ταξιδεύουν για πρώτη φορά. Οι πληροφορίες είναι πολλές, οι οδηγίες δεν βγάζουν νόημα κάποιες φορές και το φυλλάδιο με τις επεξηγήσεις στο κάθισμα είναι μάλλον χαλασμένο.

Η Virgin America αποφάσισε να κάνει την εμπειρία ενημέρωσης πιο ευχάριστη και το ταξίδι ασφαλέστερο. Αντί για το συνηθισμένο μπλα-μπλα video η Virgin America δημιούργησε μια ταινίας μικρού μήκους με μουσική, χορό, οδηγίες χρήσης και την απερίσπαστη προσοχή όσων βρίσκονται στο κάθισμα του αεροπλάνου. Ξαφνικά η λειτουργία της ζώνης έγινε πιο κατανοητή. #VXsafetydance

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC