Εξελιγμένα Google Glass σε πολλά χρώματα (σε καμια δεκαετία και στην Ελλάδα)

Εξελιγμένα Google Glass σε πολλά χρώματα (σε καμια δεκαετία και στην Ελλάδα)

Η Google αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά των Google Glass, τα οποία διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να προσαρμόζονται σε κανονικά γυαλιά για διάφορες παθήσεις.

Το εξελιγμένο μοντέλο θα διαθέτει ένα αφαιρούμενο ακουστικό που θα προσφέρει καλύτερη ανταπόκριση στις φωνητικές εντολές.

Ακόμη τα νέα Google Glasses θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα χρώματα, αν και δεν πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα στο ευρύ κοινό μέχρι τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, οι λίγοι τυχεροί που είχαν συμμετάσχει στο πρόγραμμα βελτίωσης και καταβάλλοντας 1.500 δολάρια είχαν λάβει την πρώτη γενιά, θα μπορούν να αναβαθμιστούν. Επιπλέον, σύμφωνα με το ABC News, θα έχουν τρεις προσκλήσεις ώστε γνωστοί τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC