Παίξτε κιθάρα με το iPhone!

Παίξτε κιθάρα με το iPhone!
 

Tο iStomp της Digitech αποτελεί μία εντελώς νέα φιλοσοφία στα πετάλια για την ηλεκτρική σας κιθάρα καθώς λειτουργεί όπως ακριβώς ένα παραδοσιακό stompbox με μία τεράστια διαφοροποίηση: Μπορεί να ρυθμιστεί εξ’ολοκλήρου μέσω σύνδεσης με iPhone & iPAD με οποιοδήποτε από τα 26 –και ολοένα αυξανόμενα- e-pedals, τα οποία θα βρείτε διαθέσιμα από την εφαρμογή Stomp Shop app από το Apple Store.

Σε αντίθεση με άλλες συσκευές, οι οποίες δεσμεύουν τον χρήστη να είναι παρών στην iOS συσκευή του, το iSTOMP πραγματοποιεί όλη την επεξεργασία εσωτερικά. Αυτό σημαίνει επαγγελματική ποιότητα, επεξεργασία σήματος high definition χωρίς καθυστέρηση (zero latency), ενώ δεν απαιτείται η iOS συσκευή ενώ παίζετε μουσική.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC