Το LG Cloud beta ξεκινά τη λειτουργία του

Το LG Cloud beta ξεκινά τη λειτουργία του
 

Όπως ακριβώς περιμέναμε η LG έκανε διαθέσιμο το LG Cloud beta την δική της δηλαδή υπηρεσία cloud. Πρόσβαση στην υπηρεσία LG Cloud μπορεί να έχει οποιοσδήποτε αν και ο προσφερόμενος χώρος αποθήκευσης είναι μόνο 2GB. Παρόλα αυτά όσοι έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν της εταιρείας θα έχουν για έξι μήνες δωρεάν 50GB τα οποία όμως μετά θα μειώνονται στα 5.

Αν και προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στην Ν. Κορέα και τις ΗΠΑ, σύντομα θα επεκταθεί και σε αρκετές άλλες χώρες. Ακόμη πάντως δεν γνωρίζουμε κάτι για το πώς θα την τιμολογήσει η εταιρεία.

Σχετικές εφαρμογές αυτή τη στιγμή έχουν κυκλοφορήσει μόνο για συσκευές Android και υπολογιστές με Windows XP και Windows 7. Παρόλα αυτά η LG έχει δημιουργήσει και ένα σχετικό interface το οποίο επιτρέπει το συγχρονισμό αρχείων από οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC