Πάνω από 10 εκάτ. site χρησιμοποιούν τα Google Analytics

Πάνω από 10 εκάτ. site χρησιμοποιούν τα Google Analytics
 

Αν και είναι γνωστό ότι τα Google Analytics αποτελούν μία από τις πλέον λειτουργικές υπηρεσίες στατιστικών που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στους webmasters, κανείς δεν γνώριζε πόσο δημοφιλής είναι. Εξάλλου στο χώρο των δωρεάν στατιστικών υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές της Google οι οποίοι μάλιστα προσφέρουν αρκετά αξιόλογα, αν και διαφορετικά, προϊόντα.

Όπως μας ανακοίνωσε λοιπόν η εταιρεία κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2012, ο αριθμός των ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν τα Google Analytics φτάνει τα 10 εκατομμύρια. Χαρακτηριστικό είναι δε ότι τα προτιμά το 55% από τα 10.000 πιο δημοφιλή sites παγκοσμίως.

Δεν πρόκειται για κάτι περίεργο πάντως καθώς η υπηρεσία παρόλο που είναι δωρεάν έχει εκπληκτικές δυνατότητες που δύσκολα τις βρίσκει κανείς αλλού. Παρόλα αυτά η Google έχει δημιουργήσει και μια Premium έκδοση για την οποία όμως δεν δίνει πληροφορίες για το πόσοι την χρησιμοποιούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC