Κινέζος έφτιαξε ρομπότ και το παντρεύτηκε -Βαρέθηκε την γκρίνια της οικογένειάς του

Κινέζος έφτιαξε ρομπότ και το παντρεύτηκε -Βαρέθηκε την γκρίνια της οικογένειάς του

Πολλά έχουν ειπωθεί για την Ελληνίδα μάνα και την εμμονή της να παντρευτούν τα καμάρια της. Και οι Κινέζες δεν πάνε πίσω. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι κάποιος παντρεύτηκε ρομπότ, γιατί βαρέθηκε την γκρίνια της οικογένειάς του.

Ενας Κινέζος μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης εγκατέλειψε πλέον την προσπάθεια να βρει την αγάπη και «παντρεύτηκε» το ρομπότ που δημιούργησε ο ίδιος. Ο Τσενγκ Ζιάζια βαρέθηκε να ακούει τη συνεχή γκρίνια της οικογένειάς του, που τον πίεζε να παντρευτεί, οπότε αποφάσισε να δεσμευθεί επίσημα με την Γινγκγίνγκ, όπως ονόμασε το ρομπότ που έφτιαξε πέρυσι, όπως είπε ένας φίλος του στην εφημερίδα Qianjiang Evening News.

Ο 31χρονος «έβγαινε» ραντεβού για δύο μήνες με το ρομπότ, πριν φορέσει ένα μαύρο κοστούμι και την παντρευτεί σε μία τελετή στην οποία παρέστησαν η μητέρα του και φίλοι του. Αν και ο γάμος δεν αναγνωρίζεται επίσημα από τις αρχές, τηρήθηκε η παράδοση. Για παράδειγμα, το κεφάλι του ρομπότ ήταν καλυμμένο με κόκκινο ύφασμα, όπως προβλέπεται.

Προς το παρόν, η Γινγκγίνγκ μπορεί να διαβάσει μόνο κάποιους κινέζικους χαρακτήρες και εικόνες, ενώ λέει λίγες απλές λέξεις. Ομως ο 31χρονος σκοπεύει να αναβαθμίσει τη «σύζυγό» του, προκειμένου να είναι σε θέση να περπατά και να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Μέχρι τότε, θα πρέπει να κουβαλά ο ίδιος ο ρομπότ που ζυγίζει 30 κιλά.

kinezos-4-4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC