«Πάω στην τουαλέτα να παίξω ένα… σόλο»

«Πάω στην τουαλέτα να παίξω ένα… σόλο»
 
Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό! Αυτές τις μέρες, όταν ένας Βραζιλιάνος λέει ότι πάει στην τουαλέτα για να παίξει ένα σόλο, εννοεί σόλο κιθάρα! Η διαφημιστική AlmapBBDO δημιούργησε το ουρητήριο-κιθάρα για να προωθήσει τη βραζιλιάνικη έκδοση του αμερικανικού μουσικού περιοδικού Billboard.

Το ουρητήριο διαθέτει χορδές και μπράτσο κιθάρας και ο χρήστης μπορεί να παίξει απλώς κατευθύνοντας σωστά… τα ούρα του!

Το ουρητήριο έχει εγκατασταθεί σε μπαρ του Ρίο και κάθε βράδυ σχηματίζονται ουρές από μουσικόφιλους που σπεύδουν να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη… τέχνη!

Δεν ξέρουμε πόσο καλό είναι το ηχητικό αποτέλεσμα, αλλά, αν μη τι άλλο, αυτή η διαφημιστική επινόηση μπορεί να βοηθήσει επιτέλους τους άνδρες να κατευθύνουν τα ούρα τους στο σωστό σημείο! Έτσι θα εκλείψει και μία πολύ συχνή αιτία κρεβατομουρμούρας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_107.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC