Το κόστος καθυστερεί την κυκλοφορία του Google Tablet

Το κόστος καθυστερεί την κυκλοφορία του Google Tablet
 

Αν και η κυκλοφορία του Google Tablet αναμενόταν τον Μάιο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά πριν τον Ιούλιο. Τι έκανε όμως την Google να αλλάξει τα σχέδια της και να μεταθέσει την κυκλοφορία ενός τόσο σημαντικού προϊόντος κατά δύο τουλάχιστον μήνες.

Πολλοί θεώρησαν ότι στόχος είναι το λειτουργικό της συσκευής να μην είναι το Ice Cream Sandwich αλλά το Jelly Bean. To Android 5.0 δηλαδή. Όπως έχουμε ήδη εξηγήσει όμως, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο καθώς το Jelly Bean είναι ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης άρα θα είναι επίφοβη η χρήση του χωρίς τις απαραίτητες δοκιμές.

Φαίνεται λοιπόν ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με το κόστος της συσκευής. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, η ομάδα ανάπτυξης του tablet προχωρά σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του. Στόχος των αλλαγών αυτών είναι να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η τιμή του προκειμένου να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Την ίδια στιγμή βέβαια κανείς δεν θέλει να υπάρξουν συμβιβασμοί στην ποιότητα.

Θα μπορέσει άραγε η Google να πετύχει την ευαίσθητη αυτή ισορροπία; Ειλικρινά το ελπίζουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC