Παραδίδοντας μπύρες και σούπα με drone

Παραδίδοντας μπύρες και σούπα με drone

Η εταιρεία Rakuten συχνά αναφέρεται ως η ιαπωνική «Amazon», αλλά στοχεύει να γίνει ένας παγκόσμιος τεχνολογικός γίγαντας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα λιανικής ξεκίνησε πριν 20 χρόνια. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη ιαπωνική εταιρεία στην λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο καινοτόμες εταιρείες. Το CNN παρακολούθησε πως η Rakuten ανοίγει τον δρόμο στην εμπορευματοποίηση των παραδόσεων κατ’ οίκων με drones.

To 2017 ξεκίνησε με την εταιρεία να πραγματοποιεί την μεγαλύτερη πτήση drone για παράδοση προϊόντος. Το drone της εταιρείας πέταξε μεταφέροντας ένα κουτί με ζεστή σούπα και μπύρες σε μια απόσταση 12 χιλιομέτρων παραδίδοντάς τα σε σέρφερ σε μια παραλία.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε συνεργασία με μια εταιρεία στην Καλιφόρνια προκειμένου να αναπτύξουν τρόπο ρύθμισης της κυκλοφορίας των drones στην Ιαπωνία και να πετούν σε χαμηλό ύψος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC