Παράνομες οι κλήσεις μέσω Skype στην Αιθιοπία

Παράνομες οι κλήσεις μέσω Skype στην Αιθιοπία
 

Αν ζείτε ή επισκέπτεστε την Αιθιοπία, τότε καλύτερα να μην κάνετε κλήσεις μέσω Skype ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας VoIP.

Σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε στη χώρα, όλες οι επικοινωνίες που δεν γίνονται μέσω του εθνικού φορέα τηλεπικοινωνιών Ethio Teleco, είναι πλέον παράνομες. Ο νόμος παράλληλα δίνει το δικαίωμα στην Ethio Teleco να μπλοκάρει κάθε μορφής μεταφορά δεδομένων.

Τι θα συμβεί όμως αν κάποιος αψηφήσει το νέο νόμο; Τότε τα πράγματα είναι μάλλον άσχημα καθώς μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 15ετή φυλάκιση. Σύμφωνα με την κυβέρνηση πρόκειται για απαραίτητη ρύθμιση προκειμένου να προστατευθεί η χώρα από διάφορες απειλές.

Δεδομένου λοιπόν ότι οι συνομιλίες μέσω Skype είναι πολύ δύσκολο να υποκλαπούν, δεν θέλει οι πολίτες της να κάνουν χρήση της υπηρεσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC