Αποχώρηση των PopCap, Wooga από το Google+ και νέα εφαρμογή YouTube για το Hangouts

Αποχώρηση των PopCap, Wooga από το Google+ και νέα εφαρμογή YouTube για το Hangouts

Μία καλή και μία κακή είδηση για τους φίλους που στηρίζουν το κοινωνικό δίκτυο Google+, με την καλή να αφορά τη νέα εφαρμογή YouTube για τη λειτουργία Hangouts και την κακή (σίγουρα σημαντικότερη) την αποχώρηση των PopCap και Wooga από τα Google+ Games!

Σύμφωνα με τη WSJ, η Electronic Arts (ιδιοκτήτρια της PopCap) επιβεβαίωσε ότι θα αποσύρει το δημοφιλέστατο Bejeweled από το Google+ επειδή δεν υπάρχει γενικότερα ικανοποιητική ανταπόκριση για τα παιχνίδια του κοινωνικού δικτύου και η ομάδα της PopCap θα επικεντρωθεί στο λειτουργικό σύστημα Android, ενώ η Wooga θα αποσύρει με τη σειρά της τρία παιχνίδια.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν την έξοδο των PopCap και Wooga θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Zynga που επίσης είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για τους ίδιους λόγους τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πάντως, εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι τα παιχνίδια παραμένουν πολύ σημαντικό κομμάτι και άμεση προτεραιότητα για το Google+.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1108.jpeg?w=1110

Σχετικά με τη νέα εφαρμογή YouTube, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται, να παρακολουθούν, να ελέγχουν, να ανεβάζουν, να αποθηκεύουν και να δημιουργούν playlists με videos ταυτόχρονα με φίλους τους μέσα από τη λειτουργία Hangouts, με την προϋπόθεση ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν εγκατεστημένη τη νέα εφαρμογή.

[via WSJ, SlashGear]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC