Παρουσίασε την πρώτη σειρά έξυπνων κινητών η Μotorola

Παρουσίασε την πρώτη σειρά έξυπνων κινητών η Μotorola
 
Η κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών κινητής τηλεφωνίας, Motorola, αποκάλυψε, τα πρώτα της «έξυπνα κινητά», μετά την εξαγορά της από την Google.

Οι τρεις νέες συσκευές ανήκουν στη σειρά «Razr» και η εταιρεία ευελπιστεί να επαναφέρει την δόξα της δημοφιλούς σειράς που είχε πρώτη φορά κυκλοφορήσει το 2004.

Η μία εκ των τριών συσκευών ενσωματώνει το λειτουργικό Android της Google για smartphones, ενώ η οθόνη που διαθέτει έχει διαγώνιο 4,3 ίντσες, σε σχέση με την 3,5 ιντσών οθόνη του iPhone. Όσον αφορά το μέγεθος, οι δύο συσκευές είναι περίπου ίδιες.

Η αποκάλυψη των νέων κινητών τηλεφώνων της Motorola πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Nokia δύο καινούριων συσκευών που θα ενσωματώνουν το λειτουργικό της Microsoft, Windows 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC