Σύντομα η 3G έκδοση του Google Nexus 7

Σύντομα η 3G έκδοση του Google Nexus 7
 
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του, το Nexus 7 παραμένει ένα από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο 7ιντσο Android tablet, με το μόνο ίσως χαρακτηριστικό που του λείπει να είναι η σύνδεση μέσω δεδομένων 3G.

Όπως φαίνεται όμως η Google σκοπεύει σύντομα να κυκλοφορήσει μια 3G έκδοση του δημοφιλούς tablet. Με μοναδικές διαφορές την ύπαρξη 3G radio και υποδοχής SIM ή microSIM, το Nexus 7 3G θα υποστηρίζει σύνδεση στο internet μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, χωρίς όμως να έχει δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων ή αποστολής μηνυμάτων.

Πηγές της ιστοσελίδας MoDaCο μέσα από την Google, αναφέρουν πως η συσκευή είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το Nexus 7 3G σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των έξι εβδομάδων..

Μάλιστα η πιθανολογούμενου ημερομηνία κυκλοφορίας του, στα μέσα Οκτωβρίου, μπορεί να προγραμματίστηκε επίτηδες από την Google ώστε η νέα έκδοση του tablet της να κοντράρει στα ίσια το επερχόμενο iPad Mini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC