Παρουσιάστηκαν τα Windows Phone 8 – άμεσα στην Ευρώπη

Παρουσιάστηκαν τα Windows Phone 8 – άμεσα στην Ευρώπη

H Microsoft, μετά την παρουσίαση της περασμένης εβδομάδας των Windows 8 για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, παρουσίασε επίσημα και τα Windows Phone 8 για smartphones.

 

Πλέον, η εταιρεία έχει ρίξει όλα της τα όπλα στην αγορά (μόνο το νέο Office αναμένεται), παρουσιάζοντας ένα πλήρες οικοσύστημα, που απαρτίζεται από τις εκδόσεις των λειτουργικών της για υπολογιστές, ταμπλέτες και κινητά, την υπηρεσία Xbox music, καθώς και διάφορες περιφερειακές υπηρεσίες και προγράμματα όπως ο Internet Explorer 10.

 

Μεταξύ των βελτιωμένων χαρακτηριστικών των Windows Phone 8, είναι και το Live Tiles το οποίο επιτρέπει πλέον στους χρήστες να βλέπουν τη δραστηριότητα από social media, mails κλπ. σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη.

 

Επίσης, ανακοινώθηκε και η νέα έκδοση του Skype, το οποίο δέχεται την πρώτη σημαντική ανανέωσή του από τότε που η Microsoft το εξαγόρασε. Η cloud υπηρεσία της εταιρείας SkyDrive έχει καλύτερη ολοκλήρωση στη νέα έκδοση του λειτουργικού, ενώ οι χρήστες των WP8 θα μπορούν να συγχρονίζουν και τις συλλογές τους από τα iTunes.

 

Ένα ακόμη νέο σημαντικό χαρακτηριστικό τού λειτουργικού, είναι το Kid’s Corner, ένα ξεχωριστό “περιβάλλον” που έχει σχεδιαστεί ώστε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές βίντεο, μουσική και ταινίες που έχουν οριστεί από τους γονείς τους, σε έναν διαφορετικό λογαριασμό.

 

Συσκευές με WP8 αναμένονται άμεσα, από τις επόμενες ημέρες στην Ευρώπη, από τους HTC, Nokia και Samsung.

 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC