Παρουσιάστηκε το BlackBerry 10

Παρουσιάστηκε το BlackBerry 10
 
Η Research in Motion έχει ένα αξιοσέβαστο κομμάτι στην πίτα των smartphones και απ’ ότι φαίνεται δεν θέλει να αφήσει τις Apple, Samsung και Nokia να κάνουν… μόνες τους παιχνίδι.

Στο BlackBerry World Conference η εταιρεία μας έσωσε μια γεύση από το επερχόμενο λειτουργικό BlackBerry 10 και δόθηκαν τα αρχικά εργαλεία στους developers για τη συγγραφή native και HTML5 εφαρμογών.

Το BlackBerry 10 διαθέτει ένα νέο αλγόριθμο για την πρόβλεψη λέξεων και φράσεων στα χνάρια του SwiftKey. Επιπλέον, έχει ένα σύστημα που αναμένεται να διορθώσει πολλές φωτογραφίες. Ο χρήστης χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο timeline μπορεί να διορθώσει την εικόνα διατηρώντας τη φωτογραφία που τραβήχτηκε αυτόματα λίγο πριν ή λίγο μετά την κανονική.

Οι πρώτες συσκευές αναμένεται να εμφανιστούν μέχρι το τέλος του 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC