Το Twitter αναβαθμίζει το Discover

Το Twitter αναβαθμίζει το Discover
 
Αν και οι περισσότεροι χρήστες του Twitter είτε δεν γνωρίζουν είτε δεν χρησιμοποιούν το Discover οι υπεύθυνοι της εταιρείας σκοπεύουν να αναβαθμίσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Στόχος είναι φυσικά να την κάνει πιο δημοφιλή και φυσικά να τραβήξει το ενδιαφέρον των twitterers.

Το Discover εμφανίζει τις πιο σημαντικές ιστορίες που συζητιούνται στην πλατφόρμα και πλέον το περιεχόμενο που εμφανίζει είναι αρκετά πιο προσωποποιημένο καθώς επικεντρώνεται σε tweets που είναι δημοφιλή στον κύκλο των ανθρώπων που κάνει κάποιος follow.

Με άλλα λόγια εμφανίζονται ιστορίες τόσο από άτομα που ακολουθούμε εμείς όσο και από εκείνους που ακολουθούν εκείνοι.

Μάλιστα, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η υπηρεσία, η σελίδα του Discover έχει σχεδιαστεί ξανά ώστε να εμφανίζει το όνομα των χρηστών που έκαναν tweet κάθε ανάρτηση. Επίσης, με το “View Tweets” ο χρήστης μπορεί να δει όλες τις αναρτήσεις γύρω από μια συγκεκριμένη ιστορία, ακριβώς κάτω από την σύνοψή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC