Περιττοί από δω και στο εξής οι γυμναστές;

Περιττοί από δω και στο εξής οι γυμναστές;
 
Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα οι προσωπικοί γυμναστές να ανήκουν στο παρελθόν, αφού κανείς δεν θα τους χρειάζεται πλέον για να διορθώνουν τη στάση του σώματος εν ώρα γυμναστικής.

Τοπάκι υψηλής τεχνολογίας με προσαρμοσμένους αισθητήρες δίνει σε αυτούς που αθλούνται τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το σώμα τους πολύ εύκολα χωρίς να έχουν ανάγκη την επιτήρηση και τις οδηγίες ενός γυμναστή.

Το τοπ που είναι συνδεδεμένο με μια εφαρμογή κινητού επιτρέπει στους αθλούμενους να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή μέσω οθόνης όχι μόνο τη στάση του σώματος, αλλά και την κίνηση των μυών, καθώς επίσης και τις επιδόσεις τους.

Σε περίπτωση λανθασμένης στάσης θα νιώσετε ένα ελαφρύ τράνταγμα στο σημείο που πρέπει να διορθώσετε ώστε να κάνετε καλύτερα την άσκηση. Οι δημιουργοί του τοπ ισχυρίζονται ότι θα συμβάλλει στη βελτίωση των επιδόσεων και ότι προστατεύει από οποιοδήποτε ατύχημα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_109.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1120.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1213.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1311.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC