Πιο φιλικά τα BlackBerry για χρήστες με προβλήματα όρασης

Πιο φιλικά τα BlackBerry για χρήστες με προβλήματα όρασης
 
O BlackBerry Screen Reader, μια δωρεάν εφαρμογή για άτομα με προβλήματα όρασης. Αποτελεί ένα μέρος των λύσεων προσβασιμότητας για τα BlackBerry smartphones βοηθώντας τους χρήστες να συνδέονται με τους ανθρώπους που επιθυμούν και να λαμβάνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Το κύριο χαρακτηριστικό του BlackBerry Screen Reader είναι η παραγωγή ενός ηχητικού σήματος με βάση τις οπτικές πληροφορίες που εμφανίζονται στη συσκευή smartphone και στις λειτουργίες του περιλαμβάνονται:

Υποστήριξη για βασικές εφαρμογές: Οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε βασικές εφαρμογές των BlackBerry όπως email, ημερολόγιο, τηλεφωνικές κλήσεις και άλλα.

Φωνητικές ρυθμίσεις: Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν στις ανάγκες τους τις ρυθμίσεις μετατροπής του κειμένου σε λόγο (ένταση, τόνος και ταχύτητα ομιλίας) και τις προτιμήσεις τους για τα σημεία στίξης, την εκφώνηση και τον κωδικό ασφαλείας.

Συντομεύσεις πληκτρολογίου:
Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τις φωνητικές και ακουστικές προτιμήσεις τους γρήγορα και εύκολα με συντομεύσεις του φυσικού πληκτρολογίου.

Εύκολα προσβάσιμες οδηγίες:
Οι οδηγίες χρήσης είναι διαθέσιμες και εύκολα προσβάσιμες σε μορφή HTML μέσω ενός desktop web browser.

O BlackBerry Screen Reader είναι διαθέσιμος δωρεάν στο: www.blackberry.com/screenreader για τα BlackBerry Curve 9350, 9360 και 9370 smartphones σε αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC