Πρεμιέρα για το Adobe Creative Cloud

Πρεμιέρα για το Adobe Creative Cloud

Η Adobe έκανε τα αποκαλυπτήρια της υπηρεσίας Adobe Creative Cloud, η οποία δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση σε όλα τα γνωστά προϊόντα της εταιρείας. Πληρώνοντας 600 ευρώ για ένα χρόνο, ο χρήστης έχει διαρκή πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα της σουίτας CS6.

 

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις πλέον πρόσφατες εκδόσεις των Photoshop, Indesign, Illustrator, Dreamweaver, Premiere Pro, Affect Effects, Flash Professional και Muse. Επιπλέον, η Adobe δίνει σε όλους συνδρομητές αποθηκευτικό χώρο 20GB στο cloud. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν συνδρομή μικρότερης διάρκειας, με το κόστος να είναι 75 δολάρια ανά μήνα.

 

Το Adobe Creative Cloud προσφέρει επίσης και τα προγράμματα από τα CS3, CS4, CS5 και CS5.5, με μειωμένο κόστος, φυσικά. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Adobe Creative Cloud κάνοντας κλικ εδώ.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC