Πλέον και στα ελληνικά το autocomplete του Gmail

Πλέον και στα ελληνικά το autocomplete του Gmail
 
Αν και η λειτουργία του autocomplete ήταν διαθέσιμη από τον Μάιο στο Gmail τα ελληνικά ήταν κάπως παραμελημένα. Βέβαια δεν ήταν μόνο τα ελληνικά που είχαν το πρόβλημα καθώς για την συγκεκριμένη δυνατότητα το Gmail υποστήριζε μόνο την Αγγλική γλώσσα.

Δεδομένου όμως ότι το μεγαλύτερο ίσως μέρος των χρηστών του δεν έχει ως μητρική τα αγγλικά, η Google αντιλήφθηκε ότι έχει αφήσει ένα σημαντικό κενό στο θέμα.

Έτσι, σε ανακοίνωση της μέσω του Google+ η εταιρεία έκανε γνωστό ότι πλέον θα υποστηρίζει 47 ακόμη γλώσσες με τα ελληνικά ανάμεσα τους. Παράλληλα δήλωσε ότι πολύ σύντομα το autocomplete θα είναι διαθέσιμο και για τα κινεζικά, ιαπωνικά και κορεατικά αλλά και για γλώσσες που γράφονται από τα δεξιά προς τα αριστερά (αραβικά κλπ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC