Το Facebook μετατρέπει τα μηνύματα σε email inbox

Το Facebook μετατρέπει τα μηνύματα σε email inbox
 
Το κοινωνικό δίκτυο σήμερα ενσωμάτωσε μια νέα έκδοση των Messages με τόσο κοσμητικές όσο και λειτουργικές βελτιώσεις. Το νέο Messages δίνει πια περισσότερη σημασία στην ανταλλαγή links και φωτογραφιών, ενώ όπως όλα δείχνουν το Facebook σκοπεύει να παρακινήσει τους χρήστες του να το χρησιμοποιούν ως αντικαταστάτη του e-mail τους.

Το Messages χρησιμοποιεί ένα διπλό layout με δυο στήλες, στην αριστερή εμφανίζονται τα νέα μηνύματα ενώ στην δεξιά, όντας μεγαλύτερη, εμφανίζονται οι συζητήσεις με τους φίλους σας. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε φωτογραφίες και links μέσα στο μήνυμα, τα οποία εμφανίζονται με πιο λειτουργικό και ομοιόμορφο τρόπο.

Η αναζήτηση έχει επίσης αλλάξει, επιτρέποντας σας να αναζητήσετε μηνύματα με βάσει λέξεις-κλειδιά και όχι μόνο με τα ονόματα των φίλων σας, όπως γινόταν παλιότερα. Στην νέα έκδοση μάλιστα υποστηρίζει και keyboard shortcuts για την ευκολότερη πλοήγηση ανάμεσα στα μηνύματα.

Ταυτόχρονα μια ομάδα μηχανικών ανέλαβε την βελτίωση της αξιοπιστίας, της ταχύτητας του νέου Messages. Οι αλλαγές θα εμφανιστούν στα προφίλ των χρηστών και στην Ελλάδα, σταδιακά μέσα στον μήνα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_978.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC