Πλησιάζει η ανακοίνωση του Google Drive

Πλησιάζει η ανακοίνωση του Google Drive
 

Παρά τον όγκο των υπηρεσιών που διαθέτει η Google, μέχρι τώρα δεν είχε δημιουργήσει κάτι που να φέρνει τις δυνατότητες της νεφοϋπολογιστικής στο ευρύ κοινό. Αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να λανσάρει την υπηρεσία Google Drive, με την οποία θα προσφέρει δωρεάν 5GB αποθηκευτικού χώρου στους διακομιστές της.

Όπως σε όλες τις υπηρεσίες cloud storage, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία που έχουν αποθηκεύσει από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν. Δηλαδή τόσο από προσωπικούς, φορητούς υπολογιστές, όσο και από smartphone ή tablet.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα ο δωρεάν χώρος θα είναι 5GB, υπερδιπλάσιος σε σχέση με τα 2GB του Dropbox και αντίστοιχος με αυτόν του iCloud. Δεδομένο επίσης θεωρείται ότι θα υπάρξουν και αντίστοιχες εφαρμογές για Android και iOS. Ακόμη όμως δεν γνωρίζουμε κάτι για Symbian ή Windows Phone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC