Το Skyrim θα είναι συμβατό με το Kinect

Το Skyrim θα είναι συμβατό με το Kinect
 

Αν και είχαν γίνει κάποιες σχετικές συζητήσεις στα online στέκια των gamers, μέχρι τώρα δεν υπήρχε τίποτε επίσημο. Όπως ανακοίνωσαν όμως Bethesda και Microsoft, το Skyrim θα είναι πια συμβατό με τον αισθητήρα κίνησης Kinect.

Η δυνατότητα θα δοθεί μέσω ενός patch που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα μέσω του Xbox Live και θα προσθέσει στο παιχνίδι περισσότερες από 200 φωνητικές εντολές. Ανάμεσα τους, όλες τα dragon shouts, και μάλιστα με κάθε word of power να αναγνωρίζεται ως ξεχωριστή εντολή.

Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα εντολών στους ακολούθους σας, ανοίγματος του inventory, αλλά και των δένδρων ικανοτήτων και του κεντρικό μενού.

Ακόμη ο χρήστης θα μπορεί να κάνει επιθέσεις με συγκεκριμένους τρόπους, να χρησιμοποιεί spells ή όπλα και ασπίδες, να ανοίγει containers και να τα κάνει loot. Ειδικά σε ό,τι αφορά το inventory προστίθενται νέες λειτουργίες καθώς πια τα αντικείμενα μπορούν να μπουν είτε σε αλφαβητική σειρά, είτε ανά βάρος ή αξία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC