Ματαιόδοξοι οι χρήστες iPhone, πλούσιοι οι κάτοχοι BlackBerry.

Ματαιόδοξοι οι χρήστες iPhone, πλούσιοι οι κάτοχοι BlackBerry.

Τι λέει το τηλέφωνό σας για εσάς με βάση τη νέα έρευνα;

Οι πιο ματαιόδοξοι χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι εκείνοι που έχουν iPhone και ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για τα ρούχα και προϊόντα περιποίησης από ότι όσοι BlackBerry ή Android τηλέφωνα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.

Οι ιδιοκτήτες BlackBerry φαίνεται ότι κερδίζουν περισσότερα χρήματα και είναι πιο πιθανό να έχουν μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ όσοι έχουν Android συσκευές έχουν τους καλύτερους τρόπους και περνάνε πολλές ώρες στην κουζίνα τους!

Η μελέτη, που εκπονήθηκε από τη TalkTalk Mobile, κατέληξε σε αυτά τα συμπεράσματα μετά από ερωτήσεις που έκανε σε 2.000 ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων εταιρειών smartphone για να δει αν τελικά η επιλογή του κινητού είναι επέκταση της προσωπικότητας ενός ατόμου.

Προέκυψε, επίσης, ότι όσοι έχουν iPhone έχουν μεγαλύτερη συνείδηση της εικόνας τους και θεωρούν ότι είναι πιο ελκυστικοί, από ότι οι χρήστες άλλων συσκευών.

Εκείνοι που έχουν BlackBerry, ωστόσο, είναι πιο απασχολημένοι, στέλνουν περισσότερα μηνύματα και e-mail και κάνουν περισσότερες κλήσεις. Βγάζουν ακόμα σχεδόν δυόμισι χιλιάδες λίρες το χρόνο περισσότερες από ότι οι κάτοχοι λοιπών smartphone συσκευών, με μέσο μισθό τις £ 27.406. Είναι, επίσης, πιο πιθανό να έχουν μακροχρόνιες σχέσεις, να είναι πιο κοινωνικοί και να έχουν περισσότερους φίλους.

Οι Android ιδιοκτήτες παρακολουθούν περισσότερη τηλεόραση από τους άλλους και να πίνουν το περισσότερο αλκοόλ – κατά μέσο όρο την εβδομάδα από όσους έχουν iPhone και BlackBerry.

Η μελέτη βαθμολόγησε τους χρήστες σε διάφορες στιγμές της ζωής τους, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα πόντων που περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, τις καθημερινές συνήθειες τους και τον τομέα εργασίας τους.

Οι χρήστες BlackBerry χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους ως έντονες προσωπικότητες, ενώ εργάζονται κυρίως στους τομείς της υγείας, της οικονομίας και των ακινήτων.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι πίνουν περισσότερο τσάι και καφέ κάθε μέρα από ότι οποιοδήποτε άλλος χρήστης τηλεφώνου. Βρέθηκε ακόμα ότι δεν έχουν καλή σχέση με το χρόνο και δεν είναι ακριβείς, αλλά είναι οι πιο ενεργοί χρήστες συσκευών – στέλνουν τα περισσότερα μηνύματα και κάνουν τις περισσότερες κλήσεις κατά μέσο όρο την ημέρα από οποιονδήποτε άλλο χρήστη συσκευής smartphone.

Όσοι έχουν iPhone περιγράφουν τον εαυτό τους ως τολμηρό και με παιχνιδιάρικη διάθεση και είναι πιο πιθανό να εργάζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις εκδόσεων, στο λιανικό εμπόριο και την εκπαίδευση. Επίσης, πιστεύουν ότι το αφεντικό τους τους εκτιμά! Οι χρήστες Apple συσκευών κάνουν ακόμα περισσότερα ταξίδια και είναι οι πιο ενεργοί στα social media.

Τέλος, εκείνοι με Android συσκευές κινούνται στον τομέα της μηχανικής, της κυβέρνησης και των δημοσίων υπηρεσιών και των περιβαλλοντικών υπηρεσιών και είναι πιο ντροπαλοί και ήρεμοι, από τους άλλους δύο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC