Σε δοκιμή το σύστημα παρακολούθησης τιμών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Σε δοκιμή το σύστημα παρακολούθησης τιμών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Το Σεπτέμβριο θα είναι στη διάθεση των καταναλωτών

Σε δοκιμή τίθεται από τους παρόχους το σύστημα παρακολούθησης τιμών ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία που έχει αναπτύξει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αξιολογούν, αξιόπιστα και έγκυρα, τα πακέτα, που διατίθενται στην ελληνική αγορά, σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, καθώς και στο Ίντερνετ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΕΤΤ, το σύστημα παρακολούθησης αποτελείται από το ηλεκτρονικό αποθετήριο και το ηλεκτρονικό παρατηρητήριο τιμών προϊόντων ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Στο ηλεκτρονικό αποθετήριο εισάγονται τα τιμολογιακά στοιχεία των παρόχων για όλα τα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα, ενώ το ηλεκτρονικό παρατηρητήριο προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αξιολογούν τα πακέτα υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ανά πάροχο βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, π.χ., είδος υπηρεσίας.

Το σύστημα παρακολούθησης τιμών θα δοθεί στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού στις αρχές Σεπτεμβρίου 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC