Πολύ πιθανή η κυκλοφορία Lumia με τεχνολογία Pureview

Πολύ πιθανή η κυκλοφορία Lumia με τεχνολογία Pureview
 

Χωρίς αμφιβολία το PureView 808 της Nokia είναι το καλύτερο μέχρι τώρα smartphone σε ό,τι αφορά τη λήψη φωτογραφιών. Το έχουν αποδείξει άλλωστε όλα τα σχετικά τεστ, συγκριτικά και μη!

Παρόλο όμως που η συσκευή έχει κατασκευαστεί με βάση το Symbian η συνεργασία της Nokia με τη Microsoft και η σταδιακή μετάβαση της στα Windows Phone έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις ότι θα δούμε κάτι αντίστοιχο και με το συγκεκριμένο λειτουργικό.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι Φιλανδοί πράγματι σκοπεύουν να μεταφέρουν την τεχνολογία Pureview στη σειρά Lumia. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε σχόλιο χρήστη του Twitter σχετικά με το θέμα, η Nokia απάντησε «κρατήστε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά τις επόμενες εβδομάδες».

Υπαινίχθηκε με άλλα λόγια ότι επίκειται παρουσίαση κάποιου ή κάποιων σχετικών προϊόντων. Ενδεχομένως μάλιστα στις 5 Σεπτεμβρίου, οπότε και έχει ανακοινωθεί και κοινή εκδήλωση με τη Microsoft. Για να δούμε λοιπόν!

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1058.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC