Πώς να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση του προσώπου σας στο Facebook

Πώς να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση του προσώπου σας στο Facebook

Τον τελευταίο χρόνο θα έχετε παρατηρήσει ότι το tag των φωτογραφιών στο Facebook γίνεται σχεδόν αυτόματα, αφού οι αλγόριθμοι του κοινωνικού δικτύου αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των φωτογραφιών μας, τα αντιστοιχούν στους πραγματικούς τους λογαριασμούς και στη συνέχεια μας τα προτείνουν για tag.

Η συγκεκριμένη λειτουργία διχάζει τους χρήστες του Facebook, μερικοί εκ των οποίων χαίρονται αφού γλιτώνουν χρόνο και κόπο ενώ άλλοι νιώθουν άβολα. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, μπορείτε να αποτρέψετε το κοινωνικό δίκτυο από την αναγνώριση του προσώπου σας και την πρόταση για tag στις φωτογραφίες των φίλων σας ακολουθώντας την παρακάτω απλούστατη διαδικασία:

Ανοίγετε τα Privacy Settings του Facebook Στο ‘Timeline and Tagging’ επιλέγετε ‘Edit Settings’ Δίπλα από το ‘Who sees tag suggestions when photos that look like you are uploaded?’ επιλέγετε ‘No One’ και μετά ‘Ok’.

[via Slate]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC