Πότε θα ανακοινωθεί το iPad mini;

Πότε θα ανακοινωθεί το iPad mini;
 

Είναι γνωστό ότι ο Steve Jobs είχε απορρίψει την ιδέα ενός iPad μικρότερου μεγέθους καθώς θεωρούσε ότι δεν έχει θέση στην αγορά. Δεδομένης όμως της αγάπης του κόσμου για τα προϊόντα της Apple, θα ήταν απίθανο κάποιο από αυτά να αποτύχει εμπορικά.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν τα στελέχη της εταιρείας και έτσι αποφάσισαν να διαθέσουν στην αγορά και ένα iPad μικρότερου μεγέθους από τα κανονικά. Πρόκειται για το iPad mini του οποίου η κυκλοφορία συζητείται εδώ και αρκετούς μήνες.

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι το νέο tablet θα παρουσιαστεί παράλληλα με το επερχόμενο iPhone, φαίνεται ότι η Apple δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Οι λόγοι δεν είναι σαφείς βέβαια. Ενδεχομένως να μην είναι έτοιμη η συσκευή ή απλώς να μην θέλει να αποσπάσει την προσοχή από το smartphone της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται λοιπόν, η εταιρεία πρόκειται να κάνει δύο παρουσιάσεις μέσα στο φθινόπωρο. Η μία θα είναι στις 12 Σεπτεμβρίου για το νέο iPhone το οποίο λογικά θα κυκλοφορήσει στις 21 του ίδιου μήνα.

Η δεύτερη θα είναι κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο για το iPad mini φυσικά. Το πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη αυτή συσκευή είναι άγνωστο αλλά σίγουρα η Apple θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βρίσκεται στα καταστήματα πριν τις γιορτές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC