Πούλησε 300.000 κομμάτια σε τέσσερα λεπτά

Πούλησε 300.000 κομμάτια σε τέσσερα λεπτά
 
Όταν στα μέσα Αυγούστου η Xiaomi ανακοίνωνε πως κατάφερε μέσα σε μισή ώρα να ξεπουλήσει 200.000 συσκευές Mi-One S, αρκετοί εντυπωσιάστηκαν από την ζήτηση που παρουσίασε το νέο μοντέλο της Κινέζικης εταιρείας.

Φαίνεται όμως πως η δεύτερη παρτίδα που διέθεσε η Xiaomi τα πήγε ακόμα καλύτερα αφού όχι μόνο πούλησε 300.000 συσκευές, αλλά χρειάστηκαν μόνο 4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα για να το καταφέρει!

Ο αριθμός των προ-παραγγελιών για το Mi-One S έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, η εταιρεία όμως δεν ανέφερε αν ο αριθμός των πωλήσεων αντιστοιχεί στις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ή αν πρόκειται για νέες. Σε κάθε περίπτωση η επιτυχία της συσκευής ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το Mi-One S είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Mi-One και κυκλοφορεί μόνο στην Κίνα. Διαθέτει οθόνη τεσσάρων ιντσών με ανάλυση 840×854, διπύρηνο επεξεργαστή 1.7GHz, 1GB μνήμη RAM, 4GB αποθηκευτικό χώρο και κάμερα 8 megapixel. Πωλείται προς 1.499 yuan, δηλαδή περίπου 190 ευρώ, τιμή που είναι αρκετά χαμηλή από συσκευές αντίστοιχων χαρακτηριστικών που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που συγκρίνουν την επιτυχία της Xiaomi με την Apple, η οποία χρειάστηκε 24 ώρες για να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια παραγγελίες. Η Αμερικάνικη εταιρεία δεχόταν για το iPhone 5 κατά μέσο όρο 1400 παραγγελίες κάθε λεπτό ενώ το Mi-One S 75.000! Αυτό σημαίνει πως εάν η Xiaomi διέθετε το απαραίτητο απόθεμα και η ζήτηση παρέμενε σε τόσο υψηλά επίπεδα, το Mi-One S θα μπορούσε ξεπεράσει τις προ-παραγγελίες του iPhone 5 μέσα σε μόλις 27 λεπτά!

Με αυτά τα νούμερα, αναρωτιόμαστε πόσο γρήγορα θα ξεπουλήσει το Mi-Two, η δεύτερη γενιά της συσκευής της Κινέζικης εταιρείας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου στην Κίνα και μέσα στο 2013 στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_987.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC