Πραγματικά δώρα μέσω του Facebook

Πραγματικά δώρα μέσω του Facebook
 

Μέχρι τώρα το Facebook μας ενημέρωνε για τις γιορτές των φίλων μας αλλά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τους ευχηθούμε. Σύντομα όμως θα μπορούμε να τους κάνουμε και πραγματικά, όχι εικονικά, δώρα.

Πρόκειται για την υπηρεσία Facebook Gifts η οποία προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Μέσω της νέας αυτής λειτουργίας, όταν κάποιος από τους φίλους μας έχει γενέθλια, δίπλα από το Birthday Reminder θα βλέπουμε και ένα εικονίδιο δώρου. Πατώντας το, θα μπορούμε να επιλέξουμε από μια τεράστια γκάμα δώρων τα οποία παρέχει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων με το Facebook εταιρειών.

Μάλιστα ακόμη και αν δεν γνωρίζουμε τη διεύθυνση ή τα ακριβή του γούστα, δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς το Facebook θα αναλαμβάνει να διευκρινίσει τα της παράδοσης. Επιπλέον όμως θα δίνει τη δυνατότητα για αλλαγή του δώρου μας με κάποιο άλλο αντικείμενο ίσης αξίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC