Σταματάει την υποστήριξη Office 1997-2003 το Google Docs

Σταματάει την υποστήριξη Office 1997-2003 το Google Docs
 
Μέσω μιας λιτής ανάρτησης στο επίσημο blog της ομάδας του Google Apps, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα οι χρήστες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν τα αρχεία τους στην μορφή .doc, .xls και .ppt. που υποστηρίζουν παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Office όπως τα Office 2000, τα Office XP και τα Οffice 2003..

Η αλλαγή θα επηρεάσει όλους τους χρήστες του Google Docs καθώς και της υπηρεσίας Google Apps.

Οι μοναδικές επιλογές εξαγωγής αρχείων σε μορφή Microsoft Office θα είναι αυτές των .docx, .xlsx και .pptx, οι οποίες υποστηρίζονται στις εκδόσεις Office 2007, 2010 και στην 2013.

Η Microsoft πάντως ήδη προσφέρει στους χρήστες της εργαλεία με το οποία μπορούν να ανοίξουν και να επεξεργαστούν αρχεία .docx, .xlsx και .pptx χρησιμοποιώντας και παλαιότερες εκδόσεις του Office.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τη διεύθυνση www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC