Προ των πυλών οι εκδόσεις Release Preview των Windows 8

Προ των πυλών οι εκδόσεις Release Preview των Windows 8

Η Microsoft πρόκειται να διαθέσει σύντομα στο ευρύ κοινό τέσσερις εκδόσεις Release Preview. Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τις τελευταίες εκδόσεις πριν την εμπορική διάθεση των Windows 8, οπότε θα βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική μορφή του λειτουργικού.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούνιο είναι η Windows 8 Core, η Windows 8 Pro, η Windows 8 ProWMC (Windows Media Center), καθώς και μια κινεζική έκδοση του λειτουργικού. Σημειωτέον ότι οι εκδόσεις αυτές θα διατεθούν και στα 32-bit και στα 64-bit. Δε θα υπάρξει Release Preview της έκδοσης RT, την οποία θα δούμε απευθείας στους υπολογιστές με επεξεργαστές ARM όταν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση.

 

Οι συντάκτες της ιστοσελίδας winunleaked.tk έδωσαν στη δημοσιότητα ένα screenshot από μια φερόμενη Release Preview έκδοση των Windows 8. Αν η φωτογραφία είναι γνήσια, τότε φαίνεται ότι τα Aero effects δεν έχουν καταργηθεί τελείως, παρά τις περί του αντιθέτου ανακοινώσεις.

 

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1206.jpeg?w=1110

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC