Προβλήματα στους servers του Diablo III

Προβλήματα στους servers του Diablo III
 

Το να είναι ένα παιχνίδι τόσο δημοφιλές όσο το Diablo III ενίοτε έχει και τα μειονεκτήματα του. Για τους gamers τουλάχιστον.

Αν και δεν θα το περίμενε κανείς από μια εταιρεία όπως η Blizzard, η αλήθεια είναι ότι οι servers της δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στον τρομακτικό φόρτο που προκλήθηκε από όσους προσπάθησαν να παίξουν το παιχνίδι.

Πρόκειται για εκείνους που είτε είχαν προπαραγγείλει τον τίτλο είτε τον είχαν αγοράσει στα χθεσινά launch events. Όλοι αυτοί λοιπόν βρέθηκαν μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη όταν προσπάθησαν να συνδεθούν στους servers της εταιρείας.

Αντίθετα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, η ταυτόχρονη προσπάθεια login όλου αυτού του κόσμου οδήγησε σε αδυναμία σύνδεσης, η οποία συνεχίστηκε για πολλές ώρες.

Η Blizzard πάντως παραδέχτηκε το πρόβλημα και μάλιστα έβγαλε και το το Battle.net εκτός λειτουργίας προκειμένου να υπάρχουν περισσότεροι servers και να αντιμετωπιστεί το ζήτημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC