Θύμα πλαστογραφίας το ΚΚΕ στο twitter

Θύμα πλαστογραφίας το ΚΚΕ στο twitter
 

Διέψευσε το ΚΚΕ, μέσω του Ριζοσπάστη, οποιαδήποτε σχέση του με το λογαριασμό ΚΚΕgr που εμφανίστηκε στο Twitter. O λογαριασμός του οποίου ο δημιουργός υποστηρίζει ότι είναι «επίσημος λογαριασμός της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας» έχει ήδη περισσότερους από 200 followers και 50 tweets.

Σε κάθε περίπτωση ο Ριζοσπάστης τονίζει ότι το ΚΚΕ δεν είχε και δεν έχει λογαριασμό ούτε στο Twitter ούτε στο Facebook και ότι οι φίλοι της παράταξης θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και δύσπιστοι απέναντι σε τέτοιους λογαριασμούς.

Εξάλλου σε προηγούμενα άρθρα του έχει δηλώσει:

«Πράγματι, από τη σκοπιά των συμφερόντων των ιμπεριαλιστών, ο περιορισμός της έκφρασης σ’ ένα «τουίτ» αρκεί για να ‘ναι η λαϊκή αντίδραση ακίνδυνη και ο κόσμος ελεγχόμενος»

«Τα «τουίτ» έχουν ένα ρόλο: Τη ποδηγέτηση, τον έλεγχο από αυτούς που κατέχουν το δίκτυο και τις μηχανές. Καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά ισχύει κι εδώ ό,τι και για κάθε μηχανή. Το κρίσιμο είναι ποιος είναι ο ιδιοκτήτης»

Σε κάθε περίπτωση, παρόλο που ο λογαριασμός δεν είναι επίσημος, οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ δεν χάνουν τίποτε αν τον ακολουθήσουν. Όλα τα tweets που έχει αναρτήσει, μέχρι τώρα τουλάχιστον, είναι στο πνεύμα των ανακοινώσεων της παράταξης. Οπότε με αυτό ως δεδομένο, μάλλον ενδιαφέροντα θα τον βρουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC