Πρωτοποριακό πληκτρολόγιο με NFC

Πρωτοποριακό πληκτρολόγιο με NFC
 
Η τεχνολογία συνδεσιμότητας NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου – near field communication) διαδίδεται με γρήγορους ρυθμούς και έχει βασικό σκοπό τη λύση αρκετών προβλημάτων. Η μικρής εμβέλειας ασύρματη τεχνολογία, η οποία λειτουργεί στη συχνότητα των 13,56 MHz και μεταφέρει δεδομένα με ρυθμό έως και 424 kbps, έχει γίνει γνωστή κυρίως μέσω της χρήσης της από τα κινητά τελευταίας γενιάς.

Αξιοποιώντας τα παραπάνω, η ιαπωνική εταιρία Elecom, δημιούργησε ένα καινοτόμο πληκτρολόγιο που συνδέεται μέσω της τεχνολογίας NFC και είναι συμβατό με Αndroid smartphones στις εκδόσεις Gingerbread (2.3.4) και πάνω.

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι ότι η συσκευή δεν έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ενώ ούτε καν μπορείτε να την αντικαταστήσετε. Απλά θα πρέπει να πετάξετε το πληκτρολόγιο μετά τους 18 μήνες χρήστης (8 ώρες την ημέρα). Πάρτε μία γεύση από το πληκτρολόγιο στο βίντεο που ακολουθεί…

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_926.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC